Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

Morello Forni – Stenovn til brænde traditionel – statisk – FW – Flere modeller

115.000,00 kr. 143.750,00 kr.

Varenummer MF-FW

.

Beskrivelse

Morello Forni Italy har fremstillet pizzaovne i professionel kvalitet siden 1969 for at imødekomme kunders behov; teknisk forskning, design og udvikling har altid været virksomhedens vigtigste værdier, hvilket giver os mulighed for at skabe specielle produkter som brændeovne med gasopvarmede bundplader for mere end 40 år siden, og derefter anvende denne innovation på roterende bundplader, op til moderne hybridtræ – gas eller træ – elektriske ovne. Vi har designet og fortsætter med at udvikle FRV-serien med fuldelektriske roterende bundpladeovne. Vores produktion omfatter en bred vifte af træ-, gas-, elektriske, statiske eller roterende ovne; vores højkvalitetsprodukter kombinerer brugervenlighed, energi- og brændstofbesparelse, top bage ydelse.

 

  • FW’er er traditionelle brændeovne.
  • FW’er er en del af de statiske ovnes familie; takket være deres forbedrede termiske stabilitet er de perfekte til brød eller gastronomiske produkter langsom bagning uden flammer.
  • Kuppelform og dimensioner er designet til at optimere flammens termiske ydeevne og bryde den så meget som muligt på bundpladen, og opvarme hele kogefladen med en enkelt varmekilde.
  • En ekstern metalskuffe opsamler aske og snavs, der falder fra kogerummets riller, for at hjælpe med at holde bageområdet rent, forbedre træforbrændingen og den generelle hygiejne.
  • Den enorme ildfaste masse og ekstra omhyggelige termiske isolering er designet til at øge ovnens effektivitet, lavere driftsomkostninger og varmetab.

 

  • FW ovne fås i fire størrelser (100, 110, 130, 150).
  • Alle størrelser fås i to varianter: Standard eller Cupola.

 

  • Standardvarianter kan udføres i malet metal eller rustfrit stål.
  • Kupolvarianter er lavet af en ekstra isolerende lerbaseret skal for at forbedre ovnens isolering.
  • Samme Cupola-varianter kan afsluttes med farvet mikroporøst gips (Coccio Pesto), med naturstensmosaik eller kundeleverede keramiske fliser.
  • Analogt termometer standard på alle varianter.
  • Valgfrit analogt kontrolsystem med termostatisk temperaturstyring tilgængelig på forespørgsel.
  • Særlige “Sorrentino”-bagplader til “napoletana”-pizza eller brød, fås efter anmodning.
  • Mulighed for murstenslignende bue på ovnens front til standard- og kuppelvarianter i størrelsen 100.110.
  • Brede natursten farver og kombinationer valg for mosaik finish.
  • Udvendig metalskuffe til opsamling af affald og aske.
  • Manuel dør.
  • Hævet træstativ med aftagelige sider hjælper med rengøringen under ovnen.
  • Ovne er samlet og klar til drift ved levering, opsat til angivet gas og el som angivet ved køb.
  • Alle FW-varianter undtagen Mosaic kan sendes klar til montering (til montering på stedet) efter anmodning om et specifikt prisoverslag.

 

PDF For modeller og størrelser.

FW_A4_ITA-ENG

 

 

Vi står klar til at hjælpe såfremt der er spørgsmål til mål, modeller og størrelser.

Kontakt os på mail for et uforpligtende tilbud på den ønskede model.

Mail: info@gastrodanmark.dk

 

 

Historie

MORELLO FORNI har designet og bygget ovne siden 1969, inklusive udvikling af den roterende bundplade, som den dag i dag er en sjælden og teknisk udfordrende egenskab at producere. Viljen til at forny traditionelt ovndesign begyndte, mens man søgte efter en praktisk løsning for at undgå konstant at rotere, inde i kogekamre, tunge kobberbakker, der blev brugt til at tilberede “farinata”, en lokal opskrift; den roterende bundplade, som først var bygget, viste straks sit potentiale til pizzatilberedning. Selv efter 40 år opretholder MORELLO FORNI produktdesign og produktion for at tilbyde vores kunder maksimal fleksibilitet i at vælge de bedste tekniske funktioner til deres behov. Triple action anti-forureningsfiltre er et eksempel på det, udviklet til at løse skorstenes overophednings- og emissionsproblemer, meget almindeligt i traditionelle brændeovne.