Kære kunder på grund af højsæson og pinse (helligdag) Kan der gå op til 1-2 hverdages yderligere ved levering af ordrer. Vil vil gøre vores bedste i at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

Morello Forni – Stenovn til brænde/Gas – Til indbygning – statisk – PAX – Flere modeller

48.000,00 kr. 60.000,00 kr.

Varenummer MF-PAX

.

Beskrivelse

Morello Forni Italy har fremstillet pizzaovne i professionel kvalitet siden 1969 for at imødekomme kunders behov; teknisk forskning, design og udvikling har altid været virksomhedens vigtigste værdier, hvilket giver os mulighed for at skabe specielle produkter som brændeovne med gasopvarmede bundplader for mere end 40 år siden, og derefter anvende denne innovation på roterende bundplader, op til moderne hybridtræ – gas eller træ – elektriske ovne. Vi har designet og fortsætter med at udvikle FRV-serien med fuldelektriske roterende bundpladeovne. Vores produktion omfatter en bred vifte af træ-, gas-, elektriske, statiske eller roterende ovne; vores højkvalitetsprodukter kombinerer brugervenlighed, energi- og brændstofbesparelse, top bage ydelse.

 

 • PAX ovne er designet til montering på stedet; deres præfabrikerede sæt er lavet af en monolitisk kuppel med stålbur og base med indbygget ildfast bundplade.
 • PAX fås til træ- eller gasbrændstof, sidstnævnte version med brændere af lygte- eller båndtype.
 • PAX er en del af de statiske ovnes familie; takket være deres forbedrede termiske stabilitet er de perfekte til brød eller gastronomiske produkter langsom bagning uden flammer.
 • Cirkulær base PAX fås i syv størrelser (90, 100, 110, 120, 130, 140, 150).
 • Alle gasvarianter fås med brænder (110 op til 150) eller båndtype (alle størrelser).
 • “Inteltouch System” berøringsgrænseflade giver nem ovnstyring.
 • Valgfrit analogt kontrolsystem med termostatisk temperaturstyring tilgængelig på forespørgsel.
 • (Gasvarianter) brændere af lygte- eller båndtype med metalskærm.
 • (Gasvarianter) “Inteltouch System” berøringskontrolgrænseflade.
 • Manuel dør.
 • Analogt termometer i trævarianter.
 • PAX-sæt leveres klar til montering, inklusive påkrævet varmeisoleringsmateriale.

 

PDF For modeller og størrelser.

PAX_A4-ITA-ENG

 

 

Vi står klar til at hjælpe såfremt der er spørgsmål til mål, modeller og størrelser.

Kontakt os på mail for et uforpligtende tilbud på den ønskede model.

Mail: info@gastrodanmark.dk

 

 

Historie

MORELLO FORNI har designet og bygget ovne siden 1969, inklusive udvikling af den roterende bundplade, som den dag i dag er en sjælden og teknisk udfordrende egenskab at producere. Viljen til at forny traditionelt ovndesign begyndte, mens man søgte efter en praktisk løsning for at undgå konstant at rotere, inde i kogekamre, tunge kobberbakker, der blev brugt til at tilberede “farinata”, en lokal opskrift; den roterende bundplade, som først var bygget, viste straks sit potentiale til pizzatilberedning. Selv efter 40 år opretholder MORELLO FORNI produktdesign og produktion for at tilbyde vores kunder maksimal fleksibilitet i at vælge de bedste tekniske funktioner til deres behov. Triple action anti-forureningsfiltre er et eksempel på det, udviklet til at løse skorstenes overophednings- og emissionsproblemer, meget almindeligt i traditionelle brændeovne.