Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-2 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

Morello Forni – Stenovn til Gas/brænde rektangulære – QUADRO – Flere modeller

76.000,00 kr. 95.000,00 kr.

Varenummer MF-QUADRO

.

Beskrivelse

Morello Forni Italy har fremstillet pizzaovne i professionel kvalitet siden 1969 for at imødekomme kunders behov; teknisk forskning, design og udvikling har altid været virksomhedens vigtigste værdier, hvilket giver os mulighed for at skabe specielle produkter som brændeovne med gasopvarmede bundplader for mere end 40 år siden, og derefter anvende denne innovation på roterende bundplader, op til moderne hybridtræ – gas eller træ – elektriske ovne. Vi har designet og fortsætter med at udvikle FRV-serien med fuldelektriske roterende bundpladeovne. Vores produktion omfatter en bred vifte af træ-, gas-, elektriske, statiske eller roterende ovne; vores højkvalitetsprodukter kombinerer brugervenlighed, energi- og brændstofbesparelse, top bage ydelse.

 

 • QUADRO er rektangulære eller firkantede ovne, en unik egenskab i vores produktion.
 • QUADRO’er fås som træ- eller gasfyrede ovne, med lommelygte eller forlænget gasbrænder i deres kogekammer.
 • QUADRO-serien er en del af den statiske ovnfamilie, takket være deres forbedrede termiske stabilitet er de perfekte til brød eller gastronomiske produkter langsom bagning uden flammer.
 • QUADRO’er fås i 85×85 cm kvadratisk eller 125 x 85 cm rektangulært formet kogekammer

 • QUADRO’er kan også udstyres med to gasbrændere i deres kogekammer, i forskellige positioner kombination
 • Forskellige efterbehandlingsmuligheder er også tilgængelige, såsom frontmurstenslignende rustfri bue, fuld rustfri stålbeklædning
 • Side- eller bagside “Scenary Window” tilgængelig for begge størrelser
 • Tilgængelige gasbrændere er af brændertypen (placeret på venstre eller højre kogekammers side) og/eller forlænget (langs bagerste kogekammers kant)
 • “Inteltouch System” berøringskontrolgrænseflade tillader en avanceret ovnstyring (gasvarianter).
 • Valgfrit analogt kontrolsystem med termostatisk temperaturstyring tilgængelig på forespørgsel (gasvarianter).
 • (Gasvarianter) brændere af lygte- eller båndtype med metalskærm.
 • (Gasvarianter) “Inteltouch System” berøringskontrolgrænseflade.
 • Manuel dør.
 • Analogt termometer i trævarianter.
 • QUADRO-sættet leveres klar til montering, inklusive påkrævet varmeisoleringsmateriale.

PDF For modeller og størrelser.

QUADRO_A4_ITA-ENG

 

 

Vi står klar til at hjælpe såfremt der er spørgsmål til mål, modeller og størrelser.

Kontakt os på mail for et uforpligtende tilbud på den ønskede model.

Mail: info@gastrodanmark.dk

 

 

Historie

MORELLO FORNI har designet og bygget ovne siden 1969, inklusive udvikling af den roterende bundplade, som den dag i dag er en sjælden og teknisk udfordrende egenskab at producere. Viljen til at forny traditionelt ovndesign begyndte, mens man søgte efter en praktisk løsning for at undgå konstant at rotere, inde i kogekamre, tunge kobberbakker, der blev brugt til at tilberede “farinata”, en lokal opskrift; den roterende bundplade, som først var bygget, viste straks sit potentiale til pizzatilberedning. Selv efter 40 år opretholder MORELLO FORNI produktdesign og produktion for at tilbyde vores kunder maksimal fleksibilitet i at vælge de bedste tekniske funktioner til deres behov. Triple action anti-forureningsfiltre er et eksempel på det, udviklet til at løse skorstenes overophednings- og emissionsproblemer, meget almindeligt i traditionelle brændeovne.