Beskrivelse
Vare (vare nr.) | Strømforbrug | Dimensioner LxBxH cm | Vægt |
40 kg – 2 hastigheder (OM06335) | 0,75 kW / 1,1 kW / 400V 3 50 Hz | 47,8 x 80,9 x 77,8 | 115 kg |
Sådan kan vores faste dejælte modeller hjælpe dig:
- En fantastisk arbejder til en god prisI samme periode kan du fremstille 6 gange så meget dej, som du kan ved at blande i hånden.
- HurtigtFå den dej du ønsker på kun 15-20 minutter.
- Konstant temperaturMaskinen kører ved lave omdrejninger for at undgå overophedning af dejen (maks. temperatur 24 °C).
- Ideelle iltniveauerGiver en glat dej efter din egen opskrift og proportioner.
- Strækbar dejDejen opnår den rette konsistens uden at klæbe til skålen.
- Reduceret fodaftrykDu kan spare plads, da den lave højde betyder, at de kan placeres under bordplader eller ovne; ved at montere hjul(tilkøb) kan de flyttes hvorhen du vil, klar til brug til enhver tid.
Praktisk serie med et essentielt design.
Kvalitets- og prismæssigt bemærkelsesværdigt. Sølvfarvet version med sorte paneler.
En interessant funktion: Den specielle skålsikkerhedsskærm giver dig mulighed for at tilføje ingredienser med mixeren i drift, hvilket giver dig fuld kontrol over dejen til enhver tid.
Den perfekte dej i 5 trin
- 01.Hæld 50% af melet i røremaskinen.
- 02.Tilsæt den tidligere opløste gær i lidt vand (5%) ved ca. 38 °C.
- 03.Hæld de resterende 95 % vand ved en temperatur på 10-15 °C, under forudsætning af en stuetemperatur på ca. 20 °C (reducer med 3-4 °C ved højere rumtemperaturer).
- 04.Efter blanding i 3-4 minutter tilsættes salt, de resterende 50 % mel og ekstra jomfruolivenolie.
- 05.Tag dejen ud af skålen, læg på en bordplade og dæk med et fugtigt klæde. Dejens temperatur må ikke overstige 24 °C.
Dette er blot et eksempel: Vores mixere kan bruges til mange anvendelser og gennem forskellige procedurer i henhold til dine foretrukne metoder og meltyper og din egen pizzakoks hemmeligheder.
En guide til output
Følgende tabel viser antallet af dejkugler, der kan opnås i henhold til vægten (i g) af den pizza, der skal laves, og den anvendte mixermodel. (De angivne værdier er kun gennemsnitlige og omtrentlige)
Ø = diameter ◼︎ = plade
Mod. | Ø 30 cm 200gr |
Ø 35 cm 250gr |
Ø 45 cm 650gr |
◼︎60×40 cm 1200gr |
---|---|---|---|---|
20 kg | 100 | 80 | 30 | 16 |
30 kg | 150 | 120 | 46 | 25 |
40 kg | 200 | 160 | 61 | 33 |
60 kg | 300 | 240 | 92 | 50 |