Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

27%

OEM FX601T Dej ælter - 1 hastighed - 60 kg / 83 liter

36.740,00 kr. 45.925,00 kr.

Varenummer OM06387

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Vare (vare nr.) Strømforbrug Dimensioner LxBxH cm Vægt
60 kg – 1 hastighed (OM06387) 2,2 kW / 400V 3 50 Hz 58,5 x 99 x 100,5 202 kg

Sådan kan vores faste dejælte modeller hjælpe dig:

  • En fantastisk arbejder til en god prisI samme periode kan du fremstille 6 gange så meget dej, som du kan ved at blande i hånden.
  • HurtigtFå den dej du ønsker på kun 15-20 minutter.
  • Konstant temperaturMaskinen kører ved lave omdrejninger for at undgå overophedning af dejen (maks. temperatur 24 °C).
  • Ideelle iltniveauerGiver en glat dej efter din egen opskrift og proportioner.
  • Strækbar dejDejen opnår den rette konsistens uden at klæbe til skålen.
  • Reduceret fodaftrykDu kan spare plads, da den lave højde betyder, at de kan placeres under bordplader eller ovne; ved at montere hjul(tilkøb) kan de flyttes hvorhen du vil, klar til brug til enhver tid.

Praktisk serie med et essentielt design.
Kvalitets- og prismæssigt bemærkelsesværdigt. Sølvfarvet version med sorte paneler.

En interessant funktion: Den specielle skålsikkerhedsskærm giver dig mulighed for at tilføje ingredienser med mixeren i drift, hvilket giver dig fuld kontrol over dejen til enhver tid.

Den perfekte dej i 5 trin

  • 01.Hæld 50% af melet i røremaskinen.
  • 02.Tilsæt den tidligere opløste gær i lidt vand (5%) ved ca. 38 °C.
  • 03.Hæld de resterende 95 % vand ved en temperatur på 10-15 °C, under forudsætning af en stuetemperatur på ca. 20 °C (reducer med 3-4 °C ved højere rumtemperaturer).
  • 04.Efter blanding i 3-4 minutter tilsættes salt, de resterende 50 % mel og ekstra jomfruolivenolie.
  • 05.Tag dejen ud af skålen, læg på en bordplade og dæk med et fugtigt klæde. Dejens temperatur må ikke overstige 24 °C.

Dette er blot et eksempel: Vores mixere kan bruges til mange anvendelser og gennem forskellige procedurer i henhold til dine foretrukne metoder og meltyper og din egen pizzakoks hemmeligheder.

En guide til output

Følgende tabel viser antallet af dejkugler, der kan opnås i henhold til vægten (i g) af den pizza, der skal laves, og den anvendte mixermodel. (De angivne værdier er kun gennemsnitlige og omtrentlige)

Ø = diameter ◼︎ = plade

Mod. Ø 30 cm
200gr
Ø 35 cm
250gr
Ø 45 cm
650gr
 ◼︎60×40 cm
1200gr
 20 kg  100 80 30 16
30 kg 150 120 46 25
40 kg 200 160 61 33
60 kg 300 240 92 50