Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

30%

Sveba Dahlen pizzaovn – Classic – 2 x 8 (16 pizzaer)

Original price was: 114.825,00 kr..Current price is: 80.377,50 kr.. 100.471,88 kr.

Varenummer DC22EP

Beskrivelse

Den elektriske pizzaovn har været en bestseller i årevis til pizzarestauranter verden over. Ikke underligt hvorfor, da denne ovn er en af de mest pålidelige på markedet. Den er robust og opfylder enhver pizzakoks krav, når det kommer til bagesmag og lækrere pizzaer samt funktionalitet, volumen, bekvemmelighed og økonomi.

Denne kommercielle pizzaovn fås i fire forskellige bredder, og den er også modulopbygget, hvilket betyder, at det er muligt at tilføje dæk efterfølgende, hvis det er nødvendigt. Det betyder, at den kan tilpasses de fleste pizzarestauranter.

Sveba Dahlen pizzaovnen er forsynet med en velkontrolleret og testet bagesten, som absorberer varme og giver en jævnt bagt pizza. Temperaturen i hver ovnsektion kan justeres separat, samt top-, bund- og fronttemperatur. Ovnen når hurtigt den forudindstillede temperatur takket være turbofunktionen.

En AC-vagt gør det muligt at tilslutte denne svenske pizzaovn til en mindre afbryder. Det betyder, at ovnen automatisk fordeler strømmen til det dæk, der har mest brug for det!

Denne pizzaovn er naturligvis meget godt isoleret, og derfor lagres varmen inde i ovnen, hvilket på den ene side giver et godt arbejdsmiljø, men også resulterer i en mere energieffektiv ovn, og dermed bliver mere økonomisk at eje.

 

Bemærk kabel/stik/montering/inde bæring mm er ikke inkluderet i prisen. Prisen inkludere gratis levering til kantsten.

Der kan vælges tilvalg på Sveba Dahlen Kategorien. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.