Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-2 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Turboovn Rapidmaster, 3,5 kW, 230V

Original price was: 75.900,00 kr..Current price is: 59.202,00 kr.. 74.002,50 kr.

Varenummer KE3010033

.

Beskrivelse

  • Mikroovn med konvektionsfunktion
  • Kammerstørrelse: 305x305x185 mm
  • 5 tommer berøringsskærm
  • Enkelt magnetron – lavere energiforbrug
  • Reduktion af tilberedningstider
  • 10 blæserniveauer
  • Strømindstilling i trin på 10 %
  • maksimal temperatur på 280°C
  • forvarmningsfunktion
  • Luftfilter til at filtrere lugte
  • Hukommelse til 1024 opskrifter
  • forudinstallerede opskrifter, der kan redigeres individuelt
  • USB-port til import af opskrifter
  • inklusiv ovnskovl, grillkurv, pizzabakke, tallerkenholder
  • Krop lavet af rustfrit stål

 

Men fiks det nu! Med RapidMaster højhastighedsovnen kan du opfylde dine gæsters ønsker på ingen tid overhovedet. Den kompakte, kraftfulde ovn kombinerer funktionerne fra en mikrobølgeovn med varmluft og er med 1024 programmerbare opskrifter ideel til snackstationer, bistroer, bagerier og hvor du end tilbyder retter og bagværk for en lille appetit ind imellem!

RapidMaster er den allrounder til superhurtig tilberedning af en bred vifte af retter på et lille rum. Enheden kombinerer funktionerne i en mikrobølgeovn med en varmluftblæser. Uanset om du vil optø, varme eller (gratinere) mad, vil den varme luft opvarme din mad hurtigt og jævnt på kortest mulig tid. Den effektive magnetron sikrer hurtig tilberedning uden fugttab.

Du vælger det passende program via det letforståelige 5″ display. Ud over de forudinstallerede opskrifter kan du i alt gemme op til 1024 illustrerede opskrifter. Du bestemmer tid, temperatur, blæserhastighed og mikrobølgeeffekt via displayet eller importerer blot data via USB-interfacet.

På få sekunder kan du tilberede sprøde, friske, perfekt brunede, saftige produkter til dine kunder.

Du kan sætte den kompakte Speed-ovn op inden for rækkevidde i diskområdet eller i salgslokalet. Helt “på siden” og uden en masse personaleudgifter kan du tilberede snacks til to-go-virksomheden eller alle cateringområder, hvor tingene skal gøres hurtigt med garanti for succes! Korte forberedelsestider sparer omkostninger og øger effektiviteten!

Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 460
Indvendig bredde [mm] 305
Højde [mm] 660
indvendig højde [mm] 185
dybde [mm] 675
indre dybde [mm] 305
vægt [kg] 64
maks. temperatur [°C] 280
Spænding [V] 230
Frekvens [Hz] 50/60
Elektrisk effekt [kW] 3.5
Dørstop udskiftelig Ingen
type service elektrisk

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.