Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-2 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Kartoffelskrællemaskine, kapacitet op til 120 kg/t, 0,55 kW

Original price was: 17.130,00 kr..Current price is: 13.361,40 kr.. 16.701,75 kr.

Varenummer VG0602120

.

Beskrivelse

 • Skræller op til 120 kg kartofler/rodfrugter i timen
 • rustfrit stål af høj kvalitet
 • Affaldsopsamlingsbakke sælges separat (VG0699001)
 • Polycarbonat låg med sikkerhedsafbryder
 • Timer for køretid fra 0 til 5 minutter
 • udkast foran
 • Direkte vandtilslutning, 3/4″
 • kan skilles ad for rengøring
 • særligt stille
 • kan boltes til gulvet for at absorbere vibrationer
 • egen produktion
 • Gastrobakke medfølger ikke

 

Gider ikke med uelsket, kedeligt arbejde! Aflever dem!

For at arbejde mere effektivt og nemt hører en skrællemaskine til i ethvert kantinekøkken.

Riveskiven er monteret i bunden af ​​beholderen, som roterer med jævn hastighed og river kartoffelskallerne sparsomt og forsigtigt med en kapacitet på maks. 120 kg/t.

Du vælger køretiden manuelt ved hjælp af timeren. Det sikrede polycarbonatlåg giver dig et klart overblik over dine grøntsager og giver dig mulighed for at overvåge skrælningsprocessens fremskridt.

Ved afslutningen af ​​skrælningsprocessen kan du nemt dræne afslibningen og skyllevandet via udløbet på undersiden. Affaldet opsamles i en valgfri drypbakke med perforeringer indtil bortskaffelse. Overskydende vand strømmer gennem perforeringen ind i afløbet, som er ideelt placeret nedenfor, direkte ud i kloaksystemet.

Mere information
type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål, polycarbonat
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 450
Højde [mm] 930
dybde [mm] 830
Spænding [V] 400
Elektrisk effekt [kW] 0,55

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.