Kære kunder på grund af højsæson og pinse (helligdag) Kan der gå op til 1-2 hverdages yderligere ved levering af ordrer. Vil vil gøre vores bedste i at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Hætteopvasker – med alle pumper – 400V, 10kW

Original price was: 37.415,00 kr..Current price is: 29.183,70 kr.. 36.479,63 kr.

Varenummer HA233

.

Beskrivelse

 • AQUA linje i nyt, moderne design
 • forbedret varmeelement med øget korrosion og varmebestandighed fremstillet af Incoloy 800
 • mindre modtagelig for hårdt vand og når det bruges i mere kemisk krævende miljøer
 • rustfrit stål
 • 3 vaskeprogrammer 90/120/180 sekunder
 • Output op til 40 kurve/time
 • 2 vaske- og skyllearme i rustfrit stål hver i bund og top
 • inklusiv tallerken, universal og bestikkurv 500×500 mm
 • inklusive afspændingsmiddel og doseringspumpe til opvaskemiddel
 • inklusive afspændingsmiddel og afløbspumpe
 • maksimal indstikshøjde 415 mm
 • lavt vandforbrug ca 2,5L/cyklus
 • Temperaturdisplay for kedel og kammer
 • inkl. flad si
 • højdejusterbare fødder (+ 45 mm)
 • Presset, afrundet skyllekammer
 • elektronisk styring
 • lave driftsomkostninger
 • fra 6°dh anbefaler vi at installere en blødgører
 • til hotelbranchen, gastronomi, community catering, systemgastronomi

 

Stalgast professionelle opvaskemaskiner står for effektivitet, renlighed, pålidelighed og brugervenlighed. Vælg de enheder, der gør dit daglige arbejde lettere

 

Må vi præsentere: Din nye yndlingskollega!

AQUA H5 hætteopvaskemaskinen er altid klar til brug og vasker dit opvask med den samme bedst mulige kvalitet til de højeste krav.

Huset lavet af slidstærkt, letplejet rustfrit stål passer perfekt ind i dit bryggers og behøver ikke at skjule sig for dine gæsters øjne.

De medfølgende opvaskekurve holdes sikkert på kurveføringsskinnens stabile stivere, og de sideværts hævede kantstivere forhindrer, at kurven glider.

Efter lukning af emhætten starter vaskeprogrammet automatisk. Afhængigt af det valgte program vaskes let snavset service perfekt efter 90 sekunder eller normalt snavset service efter 120 sekunder. Det intensive program med en varighed på 180 sekunder er den bedste løsning til hårdnakket snavset service.

Skylleprocessen udføres af to vaske- og to skyllearme, som monteres parvis i toppen og bunden af ​​skyllekammeret for at nå dine vasketing bedst muligt og for at fordele vandet og rengøringsmidlerne optimalt. Det specielle ved det: skyllearmene er lavet af rustfrit stål og er derfor særligt holdbare, nemme at rengøre og pålidelige. Armenes roterende bevægelse er baseret på den nyeste tekniske viden for et ideelt vaskeresultat. Vandforbruget er kun ca 2,5L/cyklus. Opvaskemidlet og afspændingsmidlet doseres fuldautomatisk og efter behov.

Skyllevandet har en temperatur på cirka 65°C. Efter hver vaskecyklus genopfriskes det resterende vaskevand i kammeret med frisk vand for at sikre vaskekvaliteten. Temperaturen på vaskevandet falder kun umærkeligt, og opvaskemaskinen kan straks bruges igen. Samtidig minimeres vandforbruget. Under den afsluttende skylning øger skyllepumpen vandtrykket optimalt. Ved en vandtemperatur på cirka 90°C dræbes mulige bakterier og resultatet er hygiejnisk perfekt, rent service. Skyllevandet opsamles i den ekstra dybe tank, så det ikke kan komme i kontakt med det rene service ved aflæsning.

Ved slutningen af ​​arbejdsdagen fortjener opvaskemaskinen af ​​emhættetypen lidt pleje! Afløbspumpen tømmer først vandtanken automatisk. Du kan blot fjerne den flade si for at beskytte mod forurening for at få adgang til vaskekammeret. Takket være den store indføringshøjde er dette nemt at gøre for hurtigt og nemt at rengøre det sømløst pressede, afrundede indre.

Med vores store udvalg af ind- og udløbsborde tilbyder vi dig skræddersyede løsninger til dit bryggers, så du kan organisere dine arbejdsprocesser effektivt, aflaste dit personale og spare ressourcer.

type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 728
Højde [mm] 1505
dybde [mm] 816
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 10.8

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.