Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-2 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Glaskeramisk kogeplade – med 2 kogezoner – B400 x D700 x H250 mm

Original price was: 8.695,00 kr..Current price is: 6.782,10 kr.. 8.477,63 kr.

Varenummer SL42011T

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål
 • 2 HiLight glaskeramiske kogeplader med turbofunktion
 • innovativ, effektiv infrarød teknologi
 • Varmestråle Ø 225 mm
 • uendeligt variabel
 • Velegnet til køkkengrej op til Ø 32 cm
 • overophedningsbeskyttelse
 • lasergraveret kontrolpanel med indikatorlys
 • Baser fås i forskellige finish
 • Pejs fås som ekstraudstyr
 • som en anden enhed til catering, snackbarer, mobil gastronomi, food truck, camping
 • Levering uden strømforsyning
 • ressourcebesparende egenproduktion

 

Hvis du leder efter en mobil anden enhed eller en højtydende kogeplade til dit lille køkken, har du fundet det rigtige her!

Den kompakte bordplade enhed arbejder med innovativ infrarød teknologi. Halogenvarmerne under HiLight keramiske kogeplader opvarmes særligt hurtigt takket være turbofunktionen. Glaskeramikken leder varmen direkte til dit køkkengrej og kun en lille del afgives til miljøet. Dette reducerer tilberedningstiden og sparer samtidig energi. Dette gør madlavning og stegning på dette komfur omkostningseffektiv og effektiv.

Den sorte keramiske kogeplade passer problemfrit ind i huset i rustfrit stål, er særligt ridsefast og nem at rengøre.

Du kan indstille temperaturen trinløst med den store, ergonomiske drejekontakt. Panelet og kontrolbjælken er let skråtstillet og lasergraveret for enkel, intuitiv betjening og konsekvent god læsbarhed. Når du tænder for apparatet, aktiveres den indre varmezone først. Du tænder for den ydre varmezone med en separat trykknap. De farvede indikatorlys fortæller dig med et blik, hvilken eller hvilke plader der er i brug og om restvarmen.

Du kan bruge køkkengrej med en diameter på op til 32 cm på dette bordpladeapparat.

type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 400
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 5

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.