Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Gaskomfur med 2 brændere – B400 x D700 x H250 mm

Original price was: 8.770,00 kr..Current price is: 6.840,60 kr.. 8.550,75 kr.

Varenummer SL33220TE

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål
 • Brænderydelse 3,5 kW, 7 kW (dobbeltringbrænder)
 • Brænderydelse på laveste niveau = ca 30 % af den angivne maksimale ydelse
 • aftagelig drypbakke, der tåler opvaskemaskine
 • Støbejerns grydestøtter
 • pilot flamme
 • ergonomiske kontakter
 • Pejs fås som ekstraudstyr
 • Baser fås i forskellige finish
 • lasergraveret kontrolpanel med ovnindikatorlys
 • nivellerende fødder
 • for små og mellemstore virksomheder
 • til catering, snackbarer, mobil gastronomi, food truck

 

Pladsbesparende, mobil, økonomisk, professionel – det er hovedtrækkene ved denne bordgaskomfur fra Stalgast! Steg, steg, damp eller kog dine gæsters yndlingsretter på de to brændere med en effekt på 3,5 KW og 7 kW. Du laver mad med direkte kontrollerbar, øjeblikkelig varme, omkostningsbesparende og miljøvenlig. Brænderydelsen på det laveste niveau er cirka 30 % af den maksimale ydelse!

Denne ukomplicerede, funktionelle enhed anbefales især, når pladsen er begrænset, i din mobile gastronomi eller til catering, og den behøver heller ikke at skjule sig for dine gæster! Dette gaskomfur i reduceret industrielt design imponerer også på ydersiden og opgraderer dit udstyr. Huset i rustfrit stål er slidstærkt, robust og meget let at rengøre hygiejnisk.

Dine gryder og pander vil altid finde et sikkert greb om de individuelt aftagelige grydestøtter i støbejern. En stor fordel er, at du også kan bruge potter med større diameter med denne fritstående anordning.

Mere information
type service gas
Farve Sølv
materiale rustfrit stål, støbejern
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 400
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
Gaseffekt [kW] 10.5

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.