Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Gas lavastensgrill – S-rist – B800 x D700 x H850 mm

Original price was: 19.387,00 kr..Current price is: 15.121,86 kr.. 18.902,33 kr.

Varenummer SL4121SE

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål af høj kvalitet
 • Trinløs temperaturindstilling 120°C – 300°C
 • aftagelig S-rist, ideel til fisk og skaldyr
 • pilot flamme
 • højdejusterbare fødder (+45 mm)
 • Opsamlingskanal med drænåbning
 • fede opsamlingsskuffer
 • tresidet opstand
 • tilbage pejs
 • lasergraveret kontrolpanel
 • ergonomiske kontakter
 • herunder lavasten
 • velegnet til individuel installation
 • effektivt, hygiejnisk og omkostningsbesparende
 • Europæisk egenproduktion af Stalgast
Mere information
type service gas
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 800
Højde [mm] 850
dybde [mm] 700
vægt [kg] 96
minimumstemperatur [°C] 120
maks. temperatur [°C] 300
Spænding [V] 230
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 0,1
Gaseffekt [kW] 13

 

Frisk fisk fisker…Denne grill er et must-have for enhver restaurant med en fiskemenu!

Lavastensgrillen fra 700 ND professional-serien kombinerer alle fordelene ved gas- og kulgrill til dine grillretter! Gasflammen opvarmer lavastenene særligt hurtigt og grillen er hurtigt klar til brug. Lavastenene frigiver den lagrede varme ensartet for jævn madlavning.

De S-formede grillstænger er perfekt afrundede til at rumme selv de mest sarte fisk, nemme at vende og beskytte mod forrådnelse. Varmen fra grillen varmer risten jævnt op på sin lange vej til overfladen og rammer din grillmad indirekte. Resultatet er imponerende, dine gæster kan forvente ømt tilberedt fisk!

Saften produceret under grillning og overskydende fedt opsamles i opstrøms bassinet og opsamles i en separat opsamlingsskuffe indtil den endelige rengøring. Hvis der drypper væske på lavastenene, er der markant mindre røg end kulgrillen og ingen! giftige dampe. Men tværtimod! Juicer fordamper på de varme sten, hæver og giver smag til din grillede mad – for en ren grillet aroma!

Du kan justere højden på risten efter behov ved hjælp af to isolerede håndtag og fjerne den helt til rengøring. Karret til lavastenene har to praktiske håndtag til af- og tømning.

Den tresidede opstand er stænk- og faldsikring på samme tid, den bagerste skorsten tilfører den nødvendige frisk luft.

Bag de to dobbeltvæggede døre finder du et lille opbevaringsrum samt betjeningselementet med tændingsgnistregulator og stor vippe til gasventilen og den trinløse temperaturindstilling.

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.