På grund af højsæson og den øgede efterspørgsel kan der forekomme forsinkelser på op til 2-3 hverdage i ordreleveringen. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at jeres ordrer leveres rettidigt.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Gas lavastensgrill – V-rist – B400 x D700 x H850 mm

Original price was: 16.557,00 kr..Current price is: 12.914,46 kr.. 16.143,08 kr.

Varenummer SL4110SE

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål af høj kvalitet
 • Trinløs temperaturindstilling 120°C – 300°C
 • aftagelig V-rist, ideel til kød og grøntsager
 • pilot flamme
 • højdejusterbare fødder (+45 mm)
 • Opsamlingskanal med drænåbning
 • drypbakke
 • tresidet opstand
 • tilbage pejs
 • lasergraveret kontrolpanel
 • ergonomisk gag
 • herunder lavasten
 • velegnet til individuel installation
 • effektivt, hygiejnisk og omkostningsbesparende
 • Europæisk egenproduktion af Stalgast
Mere information
type service gas
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 400
Højde [mm] 850
dybde [mm] 700
vægt [kg] 56
minimumstemperatur [°C] 120
maks. temperatur [°C] 300
Spænding [V] 230
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 0,1
Gaseffekt [kW] 6.5

 

Du serverer de bedste bøffer i byen!

Lavastensgrillen fra 700 ND professional-serien kombinerer alle fordelene ved gas- og kulgrill til dine grillretter! Gasflammen opvarmer lavastenene særligt hurtigt og grillen er hurtigt klar til brug. Lavastenene frigiver den lagrede varme ensartet for jævn madlavning.

V-formede riste er særligt velegnede til at placere kød, pølser eller grøntsager og leder den varme luft perfekt til din grillmad! Saften produceret under grillning og overskydende fedt fanges i opstrøms bassinet og opsamles i en separat opsamlingsskuffe indtil den endelige rengøring. Når stegefedt drypper ned på lavastenene, er der markant mindre røg end kulgrillen og ingen! giftige dampe. Men tværtimod! Fedt og kødsaft fordamper på de varme sten, hæver og smag til din grillmad – for en ren grillet aroma!

Du kan justere højden på risten efter behov ved hjælp af to isolerede håndtag og fjerne den helt til rengøring. Du kan også bytte risten til versionen med s-formede stænger til ideel grillning af fisk (varenr. SL099901). Karret til lavastenene har to praktiske håndtag til af- og tømning.

Den tresidede opstand er stænk- og faldsikring på samme tid, den bagerste skorsten tilfører den nødvendige frisk luft.

Bag den dobbeltvæggede dør finder du et lille opbevaringsrum samt betjeningselementet med tændingsgnistregulator og stor drejeknap til gasventilen og den trinløse temperaturindstilling.

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.