På grund af højsæson og den øgede efterspørgsel kan der forekomme forsinkelser på op til 2-3 hverdage i ordreleveringen. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at jeres ordrer leveres rettidigt.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Gas frituregryde – 17 liter – 15kW – B400 x D700 x H850 mm

Original price was: 20.625,00 kr..Current price is: 16.087,50 kr.. 20.109,38 kr.

Varenummer SL35115SE

.

Beskrivelse

 • Kurvevolumen ca 2,7 kg
 • Effekt 15kW
 • Poolstørrelse 17 liter med kold zone
 • pilot flamme
 • Temperaturområde fra 90°C til 190°C
 • med aftapningshane og fedtbeholder
 • Varmebestandige varmeelementer i rustfrit stål
 • Pommes frites (frosset): ca 45 kg/t
 • højdejusterbare fødder (+45 mm)
 • sikkerhedstermostat
 • lasergraveret kontrolpanel
 • rustfrit stål af høj kvalitet
 • til restauranter, foodtrucks, snackbarer, kantinekøkkener
 • 230 volt strømtilslutning påkrævet
 • ressourcebesparende egenproduktion

 

Elsker du det sprødt? Steg chips, søde kager, dekorationer på klassisk vis eller prøv nye opskrifter, med frituregryden fra Stalgast får du topresultater!

Effektive, holdbare varmeelementer af rustfrit stål bringer den gasdrevne frituregryde op på temperaturen særligt hurtigt med en effekt på 15 kW og holder den konstant selv ved kontinuerlig drift.

I den rummelige friturekurv får din mad plads nok til at stege jævnt brunet på alle sider.

For at dræne skal du blot hægte den praktiske kurv på baghjulsophænget. Rester af den stegte mad samler sig under varmeelementerne i den såkaldte kolde zone. I dette område kan resterne ikke brænde, og kvaliteten af ​​din fritureolie bevares i længere tid.

Huset og den bagerste, høje skorsten er lavet af letpleje, robust rustfrit stål. Fedtstænk kan nemt tørres af, og din frituregryde vil skinne med renhed. Den 17 liter store kumme er lige så nem at tømme og rengøre. Bag den dobbelte rustfri stållåge med magnetlukning finder du olieaftapningsventilen og en udtrækkelig opsamlingsbeholder med en si til den brugte madolie. Ved siden af, overskueligt og funktionelt arrangeret, er tænd/sluk-kontakterne til brænderen, betjeningsknappen til gnistgeneratoren og sikkerhedstermostaten.

Frituregryden fra Stalgast er perfekt til brug i din restaurant, snackbar eller kantinekøkken og passer perfekt ind i din personlige 700 ND kogeplade eller vises som et enkelt apparat. Apparatet fås med to stegekurve (SL35122SE) eller som en elektrisk stand-alone eller bordplade (SL34115S/SL34109T). Stalgast-varmekarret fra 700 ND-serien med innovativ infrarød teknologi (SL422001T) sørger for at holde varmen, indtil den skal serveres!

Et produkt af høj kvalitet med uovertruffen værdi for pengene.

Mere information
type service Gas/elektrisk
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 400
Højde [mm] 850
dybde [mm] 700
bind [l] 17
vægt [kg] 62
Spænding [V] 230
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 0,1
Gaseffekt [kW] 15

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.