Kære kunder på grund af højsæson og pinse (helligdag) Kan der gå op til 1-2 hverdages yderligere ved levering af ordrer. Vil vil gøre vores bedste i at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Elektrisk vandgrill – B400 x D700 x H250 mm

Original price was: 17.160,00 kr..Current price is: 13.384,80 kr.. 16.731,00 kr.

Varenummer SL40141T

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål
 • Grillrist med integreret varmeelement
 • trinløs temperaturindstilling
 • kort opvarmningsfase
 • i drift
 • og temperaturindikatorlys
 • lasergraveret kontrolpanel
 • nivellerende fødder
 • inkl. renseskraber og afgangsalbue
 • nem rengøring
 • skånsom tilberedningsmetode
 • Pejs fås som ekstraudstyr

 

Hvilken grill er den bedste for dig?

Vil du have mørt, saftigt kød? Sprøde grøntsager? Kort opvarmningstid? Let at bruge? Let rengøring? Et billigt kvalitetsprodukt?

Svaret: 700 ND-seriens vandgrill fra Stalgast!

Grillristen opvarmes direkte og hurtigt af de integrerede varmestænger, indikatorlysene viser dig slutningen af ​​opvarmningsfasen. Nu sker det! Din grillede mad klæber ikke til den flade grillrist. Dryppende stegevæsker fanges i den fyldte vandgryde, og derved undgås røgudvikling. Samtidig varmes vandet i karret op af grillen. Den resulterende vanddamp overføres til din grillede mad, hvilket betyder, at den ikke tørrer ud. Som et resultat får du mørt, saftigt kød, fisk eller grøntsager.

Rengøring: Sæt tuden i udløbet, åbn låsen, og karret begynder at tømmes. Et simpelt plug-in system låser grillristen op, og du kan åbne hele grilloverfladen, sikre den og nemt tørre den frit tilgængelige vandbakke ud. Komplet!

Som alle enheder i 700 ND-serien er huset lavet af letpleje, robust rustfrit stål. Kontrollamperne, den trinløse vippe, låsen og udtaget er placeret på det skrå betjeningspanel med lasergraveret, let læselig skrift.

Hvis du vil have en base til denne bordplade enhed, er det ikke noget problem. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores brede udvalg af muligheder: Vi har åbne eller lukkede underkonstruktioner med eller uden dør i en lang række størrelser, alt efter dine ønsker.

Mere information
type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 400
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
vægt [kg] 14
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 4.08

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.