Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-2 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Elektrisk komfur + El ovn – 1/1 GN – 6 kogeplader – B1200 x D700 x H850 mm

Original price was: 31.839,00 kr..Current price is: 24.834,42 kr.. 31.043,03 kr.

Varenummer SL32612S

.

Beskrivelse

  • rustfrit stål
  • Kogeplader Ø 220 mm med hver 2,6 kW
  • Seks-niveau controller
  • presset, afrundet låg
  • Neutralt skab med låge
  • Ovn til 600×400 / GN 1/1, varmluft
  • Indvendige mål: 660x445x285 mm (BxDxH)
  • manuel ventilationsklap til udsugning af dampe
  • glaseret ovndør
  • indvendig belysning
  • tre slots
  • farvede indikatorlys
  • lasergraveret kontrolpanel
  • inklusive en rist
  • Sikkerhedstermostaten kan betjenes via frontpanelet
  • højdejusterbare fødder (+45 mm)
  • fås som ekstraudstyr med en arbejdshøjde på 900 mm
  • Levering uden strømforsyning
  • ressourcebesparende egenproduktion
Mere information
type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 1200
Indvendig bredde [mm] 660
Højde [mm] 850
indvendig højde [mm] 285
dybde [mm] 700
indre dybde [mm] 445
minimumstemperatur [°C] 60
maks. temperatur [°C] 300
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 22.4

Så godt som altid – det robuste el-komfur er det solide basisapparat til dit køkkenudstyr. På de seks kogeplader kan du trygt lave mad som normalt med direkte, seks-vejs justerbar varmeforsyning. Det forsænkede låg under kogepladerne er problemfrit presset og afrundet for at gøre rengøringen nemmere for dig. Den bagerste skorsten sørger for lufttilførsel.

Det lasergraverede, letforståelige kontrolpanel med betjenings- og indikatorlamper er let skråtstillet for bedre læsbarhed og håndtering. En særlig fordel er det store design, der skifter med den koniske grebszone, som muliggør intuitiv justering.

Interiøret har belysning og tre glideskinner til dine bageplader i GN 1/1 eller 600×400 mm og til den medfølgende bagerist. Den isolerede, glaserede ovnlåge giver dig altid frit udsyn til dine ovnretter og bagværk. Særligt bemærkelsesværdig er den manuelle ventilationsklap, som du kan bruge til at trække dampe ud af ovnen for at opnå det bedst mulige resultat.

Ved siden af ​​ovnen er der et stort rum til opbevaring af køkkenredskaber eller forsyninger. Døren med magnetlukning og det kantede, stilrene håndtag sikrer visuel orden og beskyttelse mod snavs i opbevaringsrummet.

Denne enhed lavet af rustfrit stål af høj kvalitet kan betjenes som en enkelt enhed eller som en del af en kogelinje. Højdejusterbare fødder sikrer perfekt integration i dit køkken.

 

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.