Kære kunder på grund af højsæson og stor efterspørgsel kan der opleves op til 1-3 hverdages forsinkelse på ordrelevering. Vil vil gøre vores bedste for at levere jeres ordrer i tide.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Elektrisk kogebord – med 6 kogeplader – B1200x D700 x H250 mm

Original price was: 14.454,00 kr..Current price is: 11.274,12 kr.. 14.092,65 kr.

Varenummer SL32610T

.

Beskrivelse

  • rustfrit stål
  • Kogeplader Ø 220 mm
  • 6 effektniveauer
  • presset, afrundet låg
  • farvede indikatorlys
  • lasergraveret kontrolpanel
  • Baser fås i forskellige finish
  • Pejs fås som ekstraudstyr
  • som en anden enhed til catering, snackbarer, mobil gastronomi, food truck, camping
  • egen produktion

 

Så godt som altid – den robuste bordplade elektriske komfur er den solide basisanordning til dit køkkenudstyr, din mobile catering eller til din campingferie. På de seks kogeplader kan du trygt lave mad som normalt med direkte, seks-vejs justerbar varmeforsyning. Det forsænkede låg under kogepladerne er problemfrit presset og afrundet for at gøre rengøringen nemmere for dig. Den bagerste skorsten sørger for lufttilførsel.

Det lasergraverede, letforståelige kontrolpanel med betjenings- og indikatorlamper er let skråtstillet for bedre læsbarhed og håndtering. En særlig fordel er det store design, der skifter med den koniske grebszone, som muliggør intuitiv justering.

Hvis du vil have en base til denne bordplade enhed, er det ikke noget problem. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores brede udvalg af muligheder: Vi har åbne eller lukkede underkonstruktioner med eller uden dør i en lang række størrelser, alt efter dine ønsker.

Mere information
type service elektrisk
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 1200
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 15.6

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.