På grund af højsæson og den øgede efterspørgsel kan der forekomme forsinkelser på op til 2-3 hverdage i ordreleveringen. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at jeres ordrer leveres rettidigt.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Elektrisk kogebord – med 4 kogeplader – B800x D700 x H850 mm

Original price was: 8.890,00 kr..Current price is: 6.934,20 kr.. 8.667,75 kr.

Varenummer FS00410S

.

Beskrivelse

Stalgast-enheder til stand-alone installation er ideelle tilføjelser til dit eksisterende restaurantkøkken. De tilbyder samme ydelse som kogeapparaterne i 700ND-serien, men er endnu mere attraktivt prissat på grund af deres simplere design. Uanset om det er gas eller elektrisk, komfur eller taburet, varmluftsovn til vipbar brattpande, vores sortiment dækker alle dine behov ubesværet.

  • rustfrit stål
  • fire kogeplader Ø 220 mm, hver med 2,6 kW
  • 6 effektniveauer
  • presset, afrundet låg
  • farvede indikatorlys
  • lasergraveret kontrolpanel
  • som en entry-level model, anden enhed, til catering, snackbarer, mobil gastronomi, food truck, camping
  • Levering uden strømledning
  • Ressourcebesparende produktion ved ikke at bruge foliering
Mere information
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 800
Højde [mm] 850
dybde [mm] 700
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 10.4

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.