Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

22%

Stalgast – Elektrisk bain marie, GN 2/1

Original price was: 12.589,00 kr..Current price is: 9.819,42 kr.. 12.274,28 kr.

Varenummer SL421021T

.

Beskrivelse

 • rustfrit stål af høj kvalitet
 • passer til 1x GN 2/1 (højde 150 mm)
 • Temperaturområde 30°C til 95°C
 • inkl udløbsbøjning til vandafledning
 • nivellerende fødder
 • sikkerhedstermostat
 • lasergraveret kontrolpanel
 • ergonomisk gag
 • farvede indikatorlys
 • tresidet opstand
 • Understruktur tilgængelig
 • Pejs fås som ekstraudstyr
 • til hotel, gastronomi, snackbar
 • State-of-the-art egen produktion fra Stalgast

 

Takket være brugen af ​​innovativ teknologi opretholder Bain Marie konstant den valgte temperatur. Dette holder din mad på den optimale temperatur til indtagelse uden tab af kvalitet, og udsving i kernetemperaturen undgås for at sikre fødevaresikkerheden!

Alt efter dine behov kan du udstyre madvarmeren med én GN 2/1, to GN 1/1, fire GN 1/2 eller seks GN 1/3 beholdere. Beholderen(e) med en maksimal højde på 150 mm ligger passende og uden at glide over vandbassinet.

Som alle enheder i 700 ND-serien er huset lavet af letpleje, robust rustfrit stål. Kontrollamperne, den trinløse vippe, låsen og udtaget er placeret på det skrå betjeningspanel med lasergraveret, let læselig skrift.

For at dræne vandet sidst på dagen, skal du blot sætte tuden ind i tuden, åbne låsen, og karret begynder at tømme, rent, hurtigt og pålideligt!

Den tresidede bagplade har en valgfri skorsten for et samlet look i dit køkken og nem rengøring (SL993208).

Hvis du vil have en base til denne bordplade enhed, er det ikke noget problem. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores brede udvalg af muligheder: Vi har åbne eller lukkede underkonstruktioner med og uden dør i en lang række størrelser (SL992320U), alt efter dine ønsker.

Mere information
type service elektrisk
Farve Sølv
materiale rustfrit stål
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 800
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
minimumstemperatur [°C] 30
maks. temperatur [°C] 95
Spænding [V] 230
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 1.6

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.