Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

28%

Popcornmaskine – Rød – med Varmeskuffe

Original price was: 5.100,00 kr..Current price is: 3.666,00 kr.. 4.582,50 kr.

Varenummer 09506006

Beskrivelse

Artikel nummer 09506006
Stregkode (EAN) 8720783966356
HS-Kode 8419818090
Bredde (cm) 90
Dybde (cm) 42
Højde (cm) 76
Vægt (kg) 38
Type af strømforsyning 230V
Antal stik 1
Elektrisk kraft (Watt) 1700

Beskrivelse Popcornmaskine

Denne professionelle popcornmaskine er uundværlig til fest, messe eller biograf. Popcornmaskinen er nem at bruge, det eneste, du skal gøre, er at tilsætte olie, majskerner og sukker eller salt. Majsen opvarmes, og snart popper popcornene rundt i maskinen. Med det praktiske, opvarmede display holder dine popcorn sig dejligt varme.

Hurtige portioner af popcorn

Tænd popcornmaskinen med knappen “Heat” og “Warming & Light”, og lad popcornkedlen blive varm. Hæld derefter 50 ml olie i popcornkedlen, så hele bunden er dækket af olie for at forhindre, at popcornene brænder på. Brug knappen “Turn” til at tænde motoren på omrøringsmekanismen i kedlen, og tilsæt 150 gram majskerner og 50 gram sukker eller salt (afhængigt af hvor søde eller salte popcornene skal være). Sæt låget på kedlen igen, og luk glaslågerne tæt. Efter et par minutter vil majskernerne begynde at poppe. Når alle majskernerne er poppet, slukker du for knapperne “Turn” og “Heat” igen. Tag låget af, og vip popcornkedlen for at få de resterende popcorn ud. Fyld bakkerne med popcorn, og sæt dem i den varme montre. Gentag disse trin for at lave flere mængder popcorn.

Nem rengøring

For at sikre optimal renlighed anbefales det at rengøre popcornpanden indvendigt, mens den stadig er varm. Når du har lavet den sidste portion popcorn, skal du fylde gryden med en kop rent vand og lade den stå i et par minutter. Sluk for alle maskinens knapper. Tøm forsigtigt vandet fra popcornkedlen over i en skål, skru derefter gryden af, og tag den ud af maskinen. Fyld gryden med varmt vand og rengøringsmiddel, og lad den stå i blød i ca. 30 minutter. I mellemtiden skal du fjerne alle løse dele fra popcornmaskinen.

Rengør maskinen grundigt indvendigt og udvendigt med en let fugtig klud. Rengør derefter popcornpanden omhyggeligt, og sæt den fast på popcornmaskinen igen. Husk, at de løse dele skal rengøres i hånden, da de ikke tåler opvaskemaskine, og tørres grundigt. Når de er rengjorte, sættes de tilbage i maskinen.

Funktioner

  • Udstyret med krummebakke
  • Popcornpande egnet til 150 gram majskerner ad gangen
  • Glasdøre forhindrer popcorn i at falde ned
  • Popcornpanden kan drejes/vippes
  • Udstillingsvindue til at holde lageret varmt

Specifikationer for produktet

  • Nettovægt: 38 kg
  • Kapacitet: 150 g majskerner pr. gang
  • Maskinens dimensioner: B90 x D42 x H76cm
  • 220V/50Hz/1Phase 1700W