På grund af højsæson og den øgede efterspørgsel kan der forekomme forsinkelser på op til 2-3 hverdage i ordreleveringen. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at jeres ordrer leveres rettidigt.

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

38%

Pålægsmaskine – Ø250 mm klinge

Original price was: 4.500,00 kr..Current price is: 2.777,00 kr.. 3.471,25 kr.

Varenummer 09300495

Beskrivelse

Artikel nummer 09300495
Stregkode (EAN) 8719632120353
Type af strømforsyning 230V
Antal stik 1

Beskrivelse

Det kræver meget øvelse at skære meget tynde, lige skiver af kød i hånden. Og selv da bliver de ofte ikke så tynde som med en elektrisk skæremaskine. Du sparer også en masse tid med en kødskærer, så kunderne ikke behøver at vente længe på deres bestilling. Denne kødskærer glider ikke kun ubesværet gennem alle slags kød, men kan også bruges til at skære brød og grøntsager. Hvis du bestiller teflonbladet med, kan du også nemt skære skiver af ost. Kniven i hærdet rustfrit stål har en diameter på 25 cm og skærer hurtigt og smidigt takket være den vinklede placering.

Enhver ønsket skævertykkelse

Nogle kødtyper skæres tykt, mens f.eks. skinke eller carpaccio er bedst, når de skæres tyndt. Derfor kan du ændre skæretykkelsen på denne skiveskærer til præcis den bredde, du har brug for. Der kan skæres skiver fra 1 til 12 mm. Det er vigtigt at arbejde sikkert med køkkenredskaber som dette i det professionelle køkken. Motoren har en indbygget sikkerhedsfunktion, og hænderne holdes godt væk fra kniven takket være dens design. Når en kniv bruges meget, kan den blive stump. Derfor har skæremaskinen et tilbehør til slibning. Så snart du drejer på redskabet, passerer knivene gennem slibestenene, og kniven bliver skarp igen. Det er tilrådeligt at rengøre skæremaskinen efter slibning, så fint grus fra stenene ikke kommer ind i maden.

Meget nem at bruge

Denne professionelle kødskærer er meget nem at bruge. På siden finder du tænd- og sluk-knappen. Du kan betjene håndtaget med den ene hånd, mens du fanger kødet med den anden hånd. Da du arbejder med fødevarer, skal kødskæreren rengøres og desinficeres ordentligt efter hver brug. Skærebrættet og kniven er aftagelige og kan rengøres med sæbevand og et mildt rengøringsmiddel. Brug en våd svamp og lidt rengøringsmiddel til at rengøre resten af apparatet. Før brug skal du skylle alt, og lade delene tørre godt. For at sikre stabilitet under brug står kødskæreren på fire gummifødder

  • Professionel cateringskiveskærer
  • Robust aluminiumskonstruktion
  • Hærdet hollow ground-klinge i rustfrit stål
  • Inklusive tilbehør til slibning
  • Skråt arrangement for nem skæring
  • Velegnet til ost med den valgfrie teflonkniv
  • Meget støjsvag maskine
  • Sikkerhed på motoren
  • Står på fire gummifødder
  • Let at rengøre
  • 230V/50Hz/1Phase 150 Watt
  • Nettovægt: 14,3 kg
  • Dimensioner: B47 x D28 x H38cm
  • Slide dimensioner: B18 x D23cm
  • Maksimal klippehøjde: 18cm
  • Justerbar skæretykkelse 1-12mm
  • Knivens rotationshastighed: 300 RPM
  • Klingediameter: Ø 25cm
  • 230V/50Hz/1Phase 150W

Fordele og ulemper

  •  Robust elektrisk kødskærer med en diameter på 25 cm
  •  Hurtig og jævn udskæring af tynde skiver af kød, brød og ost
  •  Skæreplade og kniv er aftagelige og nemme at rengøre
  •  Inkluderer et redskab til at slibe kniven
  •  Teflonblad til skæring af ost medfølger ikke