Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

20%

Kebabskærer Dost 90 - komplet kit

5.995,00 kr. 7.493,75 kr.

Varenummer Dost90

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Kraftig, vandafvisende Dost 090 elektrisk skæremaskine er en mægtig maskine velegnet til alle typer kød, som opfylder alle restaurantejeres krav.

Produktet er defineret med slogansene “let, støjsvagt og hurtigt.” Enkel betjening, bekvem rengøring (skylning under rindende vand) og skivetykkelseskontrol med én finger gør Dost 090 til et umiskendeligt valg til alle dine kødskæringsbehov. Brug ikke penge på at træne folk til at skære kød; alt du skal gøre er at justere skivetykkelsen og kun skære kødkoglens kogte del. IKKE flere forbrændinger fra grillen; du kan skære fra enhver vinkel. Dost 090 er vurderet til at skære op til 120 lbs kød om dagen.

Dette er et enkelt, pålideligt og let anvendeligt værktøj. Du kan justere skivetykkelsen fra 0-12 mm med én finger (ingen værktøj nødvendig) for kun at skære en del af det tilberedte kød. Klingen er lavet af hærdet rustfrit stål for lang levetid og holdbar skarphed. Denne drives af en kraftig motor i håndtaget og er forbundet med bladet via en aksel. Enheden drives af en transformer, som bekvemt kan placeres af vejen. Trykknappen på håndtaget tænder enheden, når den trykkes ned og slukker, når den slippes. Hvis du gerne vil udskifte en eller begge glatte knive med takkede knive, så lad os det vide. Dette kvalitetsniveau kan kun betyde, at det er lavet i Tyskland.

Levering inkluderer:

1x rund kebab blad til Dost 90 kebabskæreren

1x Adapter 14,4 V (transformer)

1x Slibeblok

1x sikring

1x vejledning (60 sek også er du klar )