Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

41%

ISA - Is disk - 13x 5 liter - BERMUDA 13 - B1670 x D799 x H1343 mm

43.895,00 kr. 54.868,75 kr.

Varenummer 7295.0035

Beskrivelse

 

ISA blev født i Umbrien i hjertet af Italien
som skaber mode, design og stil.
Siden 1963 har ISA produceret i sin region, og derfra har det leveret kølemontre og møbler til offentlige steder i hele verden. ISA arbejder på markedet gennem tre mærker: ISA, COF, TASSELLI og HIZONE med en salgsvolumen på over 120 millioner euro ved at eksportere, i 107 lande, kvalitetsprodukter med høj teknologi og innovation, også med hensyn til bæredygtighed ved at bruge naturlige kølemidler.

ISA er i dag en af de vigtigste aktører i verden inden for indretning til offentlige steder, montrer og køleskabe til is og wienerbrød og professionelle møbler. Ud over talrige og prestigefyldte kunder, som dagligt gør brug af ISA’s udstyr, har virksomheden i årevis samarbejdet med vigtige internationale mærker, som de er: Ahold, Auchan, Autogrill, Billa, Bindi, Coldstone Creamery, Coca Cola, Conad, Coop , Cremonini, Brioche Doree, Haagen Dazs, Nestlé, Sammontana, Sturbucks og Unilever.

Fabrik
For at tackle de nye globale udfordringer lancerede ISA den 16. maj 2017 et stort projekt for at bygge et enkelt hovedkvarter få kilometer fra dets historiske lokaler, hvor innovative metoder til produktion og logistik vil blive anvendt, og endnu mere plads afsat til forskning og udvikling .

Den nye fabrik er designet og bygget med respekt for miljømæssig bæredygtighed og arbejdsmiljøets sikkerhed og levedygtighed. Inden for det nye ledelsesområde er et vigtigt område på 2.500 kvm blevet dedikeret til Showroomet, beregnet til at byde velkommen til kunder fra mere end 107 lande rundt om i verden.