Beskrivelse
Tilberedningsfunktioner
Maks. damp
Damptemperaturen er over 98 °C. Denne hurtige tilberedningsmetode med alle de nødvendige forholdsregler er særligt velegnet til de fleste madvarer kogt i vand. Fødevarerne bevarer deres vitaminer samt deres form og farve. Denne metode bruges frem for alt til grøntsager og kartofler. Maden kan tilberedes lige så godt i de almindelige beholdere som i de perforerede beholdere.
Lav damp
Damptemperaturen er omkring 85 °C. Lav damp er en kombination mellem høj luftfugtighed og præcis temperaturkontrol. Denne metode beskytter retterne, mens de bevarer deres mineralsalte og vitaminer samt deres smag, form og farve. Lav damp betyder langsom jævn tilberedning. Fødevarers vægttab holdes på et minimum. Denne tilberedningsmetode er ideel til fisk og patéer, opvarmning af kødretter og også til opvarmning af “vakuumpakkede” produkter.
Kombimadlavning
Kombinationen af varmluft og damp er en intelligent metode til madlavning. Den højere luftfugtighed sikrer delikat opvarmning og en saftigere stegeoverflade. Intensiteten af den varme luft og ledningen af varmen gennem dampen forsegler den udvendige overflade af opvasken hurtigere, hvilket fanger fugten inde i stegen og giver mindre vægttab.
Konvektionsvarme
Denne metode er velegnet til stegning. Du kan også bruge den til at tilberede fileter af fisk og kød, koteletter, patéer, kartoffelretter, gratiner, kager og kiks.
Kølefunktion
Denne funktion er beregnet til at blive brugt, når du vil skifte fra en tilberedningsproces (konvektionsvarme eller kombi) til en anden ved en meget lavere temperatur (lav- og øksedamp). Når du vælger denne funktion, vil kun blæseren være tændt og ikke varmeelementerne. Dette vil gøre det muligt for ovnrummets temperatur at køle ned hurtigt til en passende temperatur til varmefølsomme fødevarer (grøntsager eller fisk). Sørg for, at ventilationskontrollen er indstillet til helt åben position. Hvis du vil fremskynde denne afkølingsproces endnu mere, skal du lade døren stå åben, mens denne funktion er valgt.
- Elektrisk
Forsyningsspænding: 220-240 V/1 ph/50 Hz
Samlet watt: 2,15 kW
Minimum Circuit Ampacity (MCA): 9,5A
- Nøgleoplysninger
Udvendige mål, Bredde: 352 mm
Udvendige mål, Dybde: 548 mm
Udvendige mål, Højde: 466 mm
Stik Type 1faset: Schuko; 3-faset: CEE
Egenvægt: 22 kg
Tilbereder følgende madtype – Tilberedningsmetode & tid
Flæskesteg (1 kg): Kombitilstand – 60 til 65 min.
Oksefilet i wienerbrød (1,2 kg): Konvektion – 30 til 40 min.
Laksebøffer bagt i folie (1,2 kg): Maks. Damp – 15 til 20 min.
Blomkåls- og kartoffelgratin (2,5 kg): Combi – 25 til 30 min.
Fisk i flødesauce (1,5 kg): Lav damp – 25 til 35 min.
Frugtmuffins (24 stk): Varmluft – 15 min.
–