Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

33%

(6 stk) - Rinart - Tallerken - Ø26 cm - Højde 1,7 cm - TOLEDO ASEL

564,14 kr. 705,18 kr.

Varenummer WG-480501026

Beskrivelse

BEMÆRK: Varen sælges i sætvis og prisen er derfor pr sæt.

RiNART Premium Porcelæn – Er kendt for sin kvalitet, alsidighed og imponerende designs. Porcelænstallerkenerne og skålene fås i en bred vifte af naturlige farver. Fra varme jordfarver som blødt sand for at berolige blå toner. RiNART
porcelæn er kendetegnet ved sit gode bryde stabilitet og det fantastiske designs, der tilføjer kreativ flair og individualitet til enhver restaurant.
Kort fortalt: • 2 serier, 7 forskellige farver • TOLEDO i farverne Asel, Alice Merit, Arid og Aztec: overbeviser med sine lige linjer og moderne form.
Hvert stykke er designet med kærlighed for detaljer at kombinere tidløst elegance og minimalistisk æstetik. • KAYLA i farverne Cream, Lapis og Alice: Den organiske form afspejler naturens blide linjer. Med deres flydende kurver og subtile designdetaljer, de låner ud hvert stykke en sensuel udstråling. • Tåler opvaskemaskine • Mix & Match: kombiner farver og former i serien efter dine præferencer • Hver brik er unik
• Der kan forekomme uregelmæssigheder i farve og glasur i produktionen og gøre derfor hvert stykke et unikt porcelæn.

Over 50 års erfaring i sektoren, mere end 3.000 hotel- og køkkenudstyrsprodukter og vores grundlæggende løfte: WAS Germany er ‘Where Service Begins’. Vi gør dine kunder til de perfekte værter.
Vi har været dedikeret til at levere kvalitetshotel- og køkkenudstyr i mere end 50 år. Vores omfattende sortiment og upåklagelige service sikrer, at dine kunder kan være de perfekte værter. Faktisk giver fremragende arbejde med førsteklasses udstyr glade og tilfredse gæster.