Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

42%

Chokoladesmelter – 3 x 1/3 GN 10 cm – med aftap

Original price was: 2.699,00 kr..Current price is: 1.555,00 kr.. 1.943,75 kr.

Varenummer MA-09374051

.

Beskrivelse

Fordele og ulemper
  •  Konstant flow af varm chokolade
  •  Præcis justerbar temperatur
  •  Forebyggelse af, at chokoladen brænder på
  •  Vand kan få chokoladen til at koagulere
Specifikationer
Artikel nummer 09374051
Stregkode (EAN) 8719632127444
HS-Kode 8419818090
Bredde (cm) 41
Dybde (cm) 67
Højde (cm) 17
Vægt (kg) 9.5
Type af strømforsyning 230V
Antal stik 1
Elektrisk kraft (Watt) 1500
Laveste temperatur (Celsius) 30.000000
Højeste temperatur (Celsius) 412.000000
Hjul Nej
Model Type Tabelmodel
Materialehus Rustfrit stål
Størrelse 1/3 GN
Materiale Rustfrit Stål

Beskrivelse Chokoladesmelter

Udstyret med 3 1/3 GN-beholdere med en dybde på 10 cm kan du smelte chokolade hurtigt og nemt, uden at den brænder på. Denne chokoladesmelter fungerer efter au bain marie-princippet, hvilket betyder, at opvarmet vand sikrer, at chokoladen smelter jævnt.

Tre 1/3 GN-beholdere

Denne chokoladesmelter i rustfrit stål er udstyret med 3 stk. 1/3 GN-beholdere og matchende låg. Den har 4 gummifødder, som holder den fast på underlaget. Displayet er nemt at betjene og består af en tænd/sluk-knap og en digital temperaturregulator. Du kan bruge pileknapperne til at indstille den ønskede temperatur, og på det digitale display kan du holde øje med, hvordan opvarmningen skrider frem. Temperaturen kan justeres pr. grad fra 3 til 412 °C. Chokoladesmelteren er udstyret med en hane, så du nemt kan tømme chokoladesmelteren. Chokoladesmelteren har også en dampudledningsventil. Dampen, der dannes ved opvarmning af vandet, kan således nemt tømmes ud af apparatet.

Smeltning af chokolade

Chokoladesmelteren er nem at bruge. Fyld vandtanken med vand, og sørg for, at vandstanden er mellem minimums- og maksimumslinjerne. Placer derefter de tre GN-beholdere i chokoladesmelteren. Chokoladesmelteren har to mellemliggende broer, som sikrer, at GN-beholderne bliver på plads og ikke flyder væk. Tænd derefter for chokoladesmelteren, og indstil den ønskede temperatur ved hjælp af piletasterne. En indikatorlampe på displayet viser, hvornår den ønskede temperatur er nået. Når chokoladesmelteren har nået den rette temperatur, kan du fylde ca. 4 kg chokolade i hver GN-beholder. Rør i chokoladen af og til, og vent, til chokoladen er tilstrækkeligt smeltet. Derefter kan du fjerne GN-beholderen fra chokoladesmelteren med beskyttelseshandsker. Pas på de vanddråber, der stadig kan hænge i bunden af GN-beholderen. De er varme, og hvis vandet kommer i kontakt med chokoladen, vil der dannes klumper i chokoladen.

Smeltet chokolade

Til smeltning af chokolade er mørk chokolade og mælkechokolade de letteste at smelte. Hvid chokolade er sværere at smelte, da den brænder lidt hurtigere. Ved en temperatur på 36°C kan den allerede brænde, men med denne chokoladesmelter kan du justere temperaturen nøjagtigt. Til smeltning af chokolade kan man købe særlig smeltechokolade. Det er ofte chokoladedråber (også kaldet callets). Men man kan også skære en plade chokolade i stykker og varme den op. Det vigtige er at smelte chokoladen langsomt og jævnt. Med denne chokoladesmelter er det nemt at indstille.

Rengøring af chokoladesmelteren

Når chokoladesmelteren er kølet af, kan du rengøre den. Sørg for, at stikket er taget ud af stikkontakten, og fjern GN-beholderne fra chokoladesmelteren. Luk dampafløbsventilen. Sørg for, at der er sat en afløbsslange på afløbsventilen, eller stil chokoladesmelteren ved vasken, så vandet kan løbe ud denne vej. Åbn vandafløbsventilen, og tøm chokoladesmelteren. Tør maskinen af udvendigt og indvendigt med en blød, fugtig klud, og tør hele maskinen grundigt. Rengør GN-beholdere og -låg med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Når beholderne og lågene er rene, skal de tørres godt af for at forhindre skimmel eller korrosion i gastronormbeholderne.

Chokolade til is, vafler, chokolade og mange andre lækkerier kan du bruge denne chokoladesmelter med stor effekt. Til jævn opvarmning af chokolade uden at brænde den. Bestil denne enkle chokoladesmelter hurtigt! Har du stadig spørgsmål? Så kontakt vores kundeserviceteam, som med glæde vil hjælpe dig.

Funktioner

  • Finish i rustfrit stål forhindrer korrosion
  • Variabel termostat 3°C til 412°C
  • Konstant temperatur
  • Udstyret med vand- og dampudtag

Specifikationer for produktet

  • Nettovægt: 9,5 kg
  • Kapacitet pr. GN-beholder: 4 kg chokolade
  • Dimensioner enhed: B41 x D67 x H17 cm
  • 230V / 50Hz / 1 fase 1500 Watt

Bemærk : Det anbefales ikke at indstille temperaturen på denne maskine højere end 100°C.

Inklusive

  • Tre 1/3 GN-beholdere (10 cm dybe)