Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

31%

Trolley vogn – til opvaskebakker – 4x 50 x 50 cm

Original price was: 2.900,00 kr..Current price is: 1.999,00 kr.. 2.498,75 kr.

Varenummer CS-7490.0272

Beskrivelse

Trolley Vogn til Opvaskebakker – 4x 50 x 50 cm

Produktbeskrivelse: Effektivisér din arbejdsproces med vores robuste trolleyvogn designet til opvaskebakker. Denne vogn kan rumme op til 4 opvaskebakker med dimensionerne 50 x 50 cm, hvilket gør den ideel til brug i restauranter, kantiner, hoteller og cateringvirksomheder.

Egenskaber:

  • Optimal Kapacitet: Vognen er designet til at håndtere 4 opvaskebakker samtidigt, hvilket sikrer, at du kan transportere en stor mængde service hurtigt og effektivt.
  • Praktisk Dimensionering: Med en størrelse på 50 x 50 cm pr. bakke, er den kompatibel med standard opvaskebakker, hvilket gør den til en alsidig løsning for ethvert kommercielt køkken.
  • Robust Konstruktion: Fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå daglig brug i et travlt miljø, sikrer denne trolleyvogn langvarig holdbarhed og stabilitet.
  • Let Transport: Udstyret med robuste hjul, der gør det nemt at manøvrere vognen, selv når den er fuld. Hjulene er designet til at glide let på alle typer overflader, hvilket reducerer belastningen under transport.
  • Effektiv Pladsudnyttelse: Den kompakte og åbne konstruktion gør det muligt at stable opvaskebakker effektivt, hvilket optimerer pladsen i dit køkken eller opvaskerum.
  • Hygiejnisk Design: Den lette rengøring og vedligeholdelse af vognen sikrer, at den forbliver hygiejnisk i et følsomt miljø som et kommercielt køkken.

Konklusion: Invester i denne trolleyvogn til opvaskebakker for at optimere din arbejdsrutine og forbedre effektiviteten i dit køkken. Den er det perfekte værktøj til hurtig og sikker transport af opvaskebakker, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på madlavningen og service.

SPECIFIKATIONER

Bredde (mm) 555
Dybde (mm) 500
Højde (mm) 1060
Bruttovægt (kg) 10
Antal guidepar 4
Maks. bæreevne hylde (kg) 15 kg