Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

33%

Frituregryde – 2x 16 liter – 2 x 12 kW / 400 V

Original price was: 20.616,00 kr..Current price is: 13.888,00 kr.. 17.360,00 kr.

Varenummer CA-CFP162B

Ikke på lager

Beskrivelse

Denne frituregryde er en alsidig og effektiv løsning til hurtig og præcis tilberedning af friturestegte retter i ethvert køkken. Den er ideel til tilberedning af alt fra pommes frites og fisk til kylling og snacks. Uanset om du driver et mindre køkken eller en travl restaurant, giver frituregryden dig mulighed for at tilberede maden hurtigt og jævnt, takket være dens pålidelige opvarmningssystem, som sikrer en stabil temperatur.

Frituregryden er designet med en rummelig kapacitet, der giver mulighed for at tilberede store mængder mad på én gang, hvilket øger effektiviteten i køkkenet. Den er bygget i robuste og holdbare materialer, der sikrer lang levetid og nem vedligeholdelse. Temperaturstyringen er nem at bruge, så du kan justere varmen præcist til dine specifikke behov, hvilket sikrer perfekt sprøde resultater hver gang.

Med sit praktiske og brugervenlige design er denne frituregryde en pålidelig løsning for professionelle køkkener, der har brug for en enhed, der kan håndtere både store og små opgaver effektivt. Den er nem at rengøre, og dens solide konstruktion gør den til en uundværlig del af dit køkkenudstyr.

 

– Rustfrit stål
– Tankkapacitet : 2 x 16 liter
– Timer
– Indikatorlys for varme
– Fungerer selvstændigt
– Mulighed for at betjene de 3 varmelegemer selvstændigt
– Justerbar temperatur fra 60°C til 200°C
– Sikkerhedstermostat
– Aftapningshane
– Dobbelt strømkontaktor
– Oliedrypbakke inde i holderen
– Kurvmål: 2 x B 258 x D 327 x H 235 mm (dvs. 2 x 14L)
– Frekvens: 50/60 Hz
– Effekt: 2 x 12 kW / 400 V
– Mål : B 800 x D 660 x H 1030 mm
– Vægt: 65 kg

Casselin mærket er specialiseret inden for professionelt udstyr til professionelle køkkener, hoteller, restauranter. Casselin’s mål er at skabe og innovere produkter, der er kvalitetsfulde, robuste, kraftfulde, ergonomiske og frem for alt højtydende.