Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

35%

Lodret brødrister 600 – B650 x D320 x H570 mm

Original price was: 17.225,38 kr..Current price is: 11.111,00 kr.. 13.888,75 kr.

Varenummer CA-CTV600B

.

Beskrivelse

En lodret brødrister er en kompakt og effektiv enhed designet til professionel brug i køkkener, caféer og buffeter, hvor der er behov for at riste større mængder brød hurtigt og jævnt. Den lodrette opbygning gør det muligt at riste flere skiver brød på én gang, hvilket øger effektiviteten, især i travle morgenmiljøer. Denne type brødrister er ideel til tilberedning af toast, bagels, og sandwichbrød.

Brødristeren er typisk udstyret med et varmeelement, der sikrer jævn ristning på begge sider af brødet, og mange modeller har justerbare indstillinger for ristning, så du kan tilpasse resultatet efter kundens præferencer, fra let gylden til sprød toast. Brødet placeres i en lodret holder, hvor det langsomt bevæger sig gennem varmeelementerne, hvorefter det automatisk falder ned i en opsamlingsbakke.

Fremstillet af rustfrit stål for holdbarhed og nem rengøring, er lodrette brødristere designet til at kunne modstå intensiv daglig brug. Mange modeller har en praktisk opsamlingsbakke til brødkrummer, hvilket gør rengøringen hurtig og enkel.

Med sin høje kapacitet og jævne ristning er en lodret brødrister en ideel løsning til professionelle miljøer, hvor der er behov for effektivitet og konsistente resultater ved tilberedning af ristet brød.

– Rustfrit stålhus
– Tænd/sluk-knap
– Automatisk transportør
– 2 separate områder til toppen og bunden af burgeren
– Rist på 24 sekunder
– Produktionskapacitet: 1200 toasts/time, dvs. 600 hamburgere
– Temperaturjustering med termostat
– Med adskilt niveauindikator
– Effekt: 2,2 kW / 230 V
– Mål : B 650 x D 320 x H 570 mm
– Vægt: 26 kg

 

Casselin mærket er specialiseret inden for professionelt udstyr til professionelle køkkener, hoteller, restauranter. Casselin’s mål er at skabe og innovere produkter, der er kvalitetsfulde, robuste, kraftfulde, ergonomiske og frem for alt højtydende.