Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

For private og erhverv

Dansk firma & kundeservice

34%

Stegeplade til El – glat støbejern -B450 x D363 x H188 mm

Original price was: 3.542,97 kr..Current price is: 2.333,00 kr.. 2.916,25 kr.

Varenummer CA-CPASFLC

.

Beskrivelse

En stegeplade er et alsidigt og robust redskab til professionelle køkkener, der bruges til at tilberede alt fra kød og fisk til grøntsager, æg og pandekager. Stegepladen giver en jævn varmefordeling, som sikrer, at maden steges præcist og hurtigt, hvilket gør den ideel til restauranter, caféer og cateringmiljøer, hvor effektivitet og ensartede resultater er afgørende. Den flade, glatte overflade gør det nemt at håndtere forskellige typer fødevarer, hvilket giver fleksibilitet i madlavningen.

Stegeplader er typisk fremstillet af holdbare materialer som rustfrit stål eller støbejern, der sikrer lang levetid og nem rengøring. Mange modeller har en stor madlavningsflade, hvilket gør det muligt at tilberede flere portioner ad gangen. De fleste stegeplader er udstyret med justerbare temperaturkontroller, så du kan tilpasse varmen til den specifikke ret, du tilbereder, hvilket giver præcision og alsidighed.

Stegeplader fås både som elektriske og gasdrevne modeller, afhængigt af køkkenets behov. De er designet til at kunne håndtere intensiv brug i travle miljøer, og de er ofte udstyret med en fedtopsamler, som gør det nemt at fjerne overskydende fedt og olie, hvilket gør rengøringen lettere og sikrer, at maden tilberedes sundt og effektivt.

Med sit robuste design, jævne varmefordeling og alsidighed er en stegeplade et uundværligt redskab i ethvert professionelt køkken, hvor der er behov for at tilberede mad hurtigt og præcist.

 

– Rustfrit stål
– Støbejernsplade
– Tænd/sluk-knap
– Indikatorlys for varme
– Justerbar termostat fra 140°C til 300°C
– Sikkerhedstermostat
– Fedt drypbakke
– Grillplade: 380 x 280 mm
– Effekt: 2,4 kW / 230 V
– Mål : B 450 x D 363 x H 188 mm
– Vægt: 20 kg

Casselin mærket er specialiseret inden for professionelt udstyr til professionelle køkkener, hoteller, restauranter. Casselin’s mål er at skabe og innovere produkter, der er kvalitetsfulde, robuste, kraftfulde, ergonomiske og frem for alt højtydende.